Om Karin

modelday 1vistaprintHei, jeg heter Karin Solumsmoen 🙂

Jeg er vel en som mange kaller «som poteta», dvs. jeg har gjort mye forskjellig opp igjennom livet.  Jeg har klippet hår, laget tenner, kjørt aviser og vært bonde i over 20 år.   Jeg har lært mye, og føler jeg står stødig på beina mine.  I tillegg er jeg så heldig å ha tre flotte sønner.

På midten av 90- tallet startet jeg på veien min innen alternativ medisin.  Jeg har alltid vært opptatt av å se mulighetene, tenke forebyggende og finne løsninger . Samtidig har jeg også vært bevisst på å ha beina godt plassert på landjorda ( jeg har jo tross alt vært bonde)

De siste årene har veiledning stått mitt hjerte nærmest.  Jeg tror at ved å endre på det som bor på innsida, også har betydning for det som syns på utsida.  Ofte kan vi være vår egen værste fiende, og da kan det være veldig godt å ha noen verktøy å bruke for å kunne skape de endringene som må til for å få et bedre liv.

Derfor har jeg opp igjennom årene lært mange forskjellige terapier og verktøy som jeg plukker det beste fra, for å få et  best mulig resultat.  Jeg er sertifisert psykoterapeut innen Tankefelt teknikk, refleksolog, bruker forskjellige typer akupunktur, bio resonanse, og jeg har vært elev og hjelpelærer ved Agape Instituttet for å nevne noe.  I 2016 tok jeg Helsecoach utdanning ved Hjerteakademiet.

Jeg er medlem av  Norges Landsforbund av Homøopraktikere, og registrert i Alternativ registeret i Brønnøysund..

«Det er så mange som føler at de står litt fast i livet sitt, og bærer på mye mer enn de orker og har godt av.  Dette kan ofte skape fysiske plager, og jeg har erfart at om man kan gjøre noe med det psykiske, hjelper også veldig ofte på det fysiske.  Vi er både kropp og sjel, og kan ikke alltid behandle dette hver for seg.»

Jeg brenner for å kunne gjøre en forskjell for mennesker slik at jeg kan skape verdi for både deg og meg.

Bistå til at DU kan finne ditt EGET potensiale.