Tjenester

 • Coaching/veiledning

  For å skape varige endringer er det lurt å bruke litt tid. Jeg tilbyr derfor både store og små pakkeløsninger
   

  SE MER
 • 12 ukers coachingprogram utviklet av Hjerteakademiet

  Har du en utfordring som du ofte tenker på, men mangler krefter og energi  til å gjøre noe med på egenhånd? Trenger du kanskje noen som kan gi deg det «lille sparket bak» for å komme i gang?
  Er du tidligere kunde, har du førsteprioritet. Coachingen kan foregå på Skype, så du kan bo hvor som helst i landet.
  Skriv kort ned din utfordring og hvorfor du ønsker å gjøre en endring.

   

  SE MER
 • Sukkersug

  Erfaringsmessig viser det seg at svært mange har problemer med søt avhengighet og har ikke kjennskap til at dette kan løses relativt raskt på en behagelig måte.
  Bak vår modell ligger det 10 års erfaringsbasert kunnskap hvor vi ved hjelp av sinnets positive ressurser, bevisstgjøring og mental trening, skaper et samarbeide med ditt ubevisste sinn for å frigjøre deg fra trangen etter det søte.
  Med denne modellen vil de fleste oppleve det å bli kvitt søtsug som forbausende enkelt.

  SE MER
 • Alternativ medisin

  Akupunktur
  Bioresonance
  Tankefelt teknikk
  Aqua Detox
  Refleksologi/soneterapi
  Dorn metoden

  SE MER
 • Hydromassasje

  Hydromassasje er et innovativt og profesjonelt massasjeverktøy,som gir en kraftig og avslappende massasje med varmt vann under trykk.

  - Bruker ligger tørt og trenger ikke kle av seg.

  - Tidseffektivt. 15 minutter tilsvarer en time med dyp manuell massasje.

  - Vanntemperatur opp til 41 grader.

  - Stor og meget brukervennlig touchscreen sørger for at du enkelt kan styre massasje selv.

  SE MER
 • TEI system

  Det som gjør TEI System så forskjellig fra andre muskelstimulatorer på markedet er at den har en kombinasjon av muskelstimulering og infrarød varme. Fordelen med infrarøde varme er at den kan trenge opptil 3,5 cm inn i vevet. Når infrarød stråling kommer i kontakt med kroppen, blir energien omdannet til varme i kroppens øvre lag. Ulikt alle andre varmekilder, gir infrarød stråling en tørr varme og innebærer ikke direkte kontakt med huden. Denne varmen sprer seg ved hjelp av konduksjon til nærliggende deler av kroppen og transporteres gjennom blodomløpet til resten av kroppen. Denne varmen har en rekke virkninger, blant annet øker stoffskiftet. Det er rapportert økninger opptil 13 % for hver grad C°. Resultatene blir dermed bedre og kommer hurtigere. TEI System er også enkel og tidsbesparende i bruk.

  SE MER