Hva er sukkersugbehandling, og hvordan foregår det?

by Karin in Sukkersugbehandling,Uncategorized
september 12, 2016

klikk på denne lenken, så hører du litt om mine erfaringer

 

Mental trening/ hypnoterapi er den beste metoden for å endre uønsket adferd.  Disse effektive metodene, sammen med en god samtale, vil endre rammer du har plassert uvanen inn i, og skape nye.  Dette programmet har en suksessrate på over 90 %.

Første gang du kommer vil du møte  et avslappet miljø, og behandlingen foregår  i enerom.  Der vil vi ha en samtale , du forteller litt om dine vaner i forhold til ditt søtbehov, hva som trigger, og tro og tanker rundt dine mål.  Du vil få en god forståelse av hvor sukkersug kommer fra, samt kunnskap om løsning som passer for deg.  Jeg gir deg svar på dine spørsmål og god informasjon om hvordan og hvorfor dette programmet fungerer.  På slutten av timen vil du få gode råd for neste uke, samt en dyp og god avslapningsøvelse med mental trening.  Du vil også få med deg noen skriv for inspirasjon, motivasjon og glede når du går

Dette er en pakkeløsning som går over to ganger.  Skulle du i løpet av disse to gangene kjenne det kan være godt for din trygghet å få en tredje gang, er dette noe du kan avtale med meg.

Normalt kommer du  tilbake for neste konsultasjon etter en uke.  Vi har nok en gang en  samtale om hvordan du har opplevd din sukkerfrie uke.  Vi ser på det som har vært enkelt, og har det vært noen spesielle utfordringer, vil dette bli tatt hensyn til i dagens mentale trening.  Dette er også en forsterkning av det som blei gjort  første gang.

For best mulig resultater er  det av betydning at du er tydelig på hvilke utfordringer du ønsker  løse, samt at du er villig til å endre på din vane.

 

Ved bruk avdesign1 mental trening og samtalen jeg benytter i vårt godt utprøvde program, vil jeg lettere kunne påvirke ditt  ubevisste sinn til å avlære automatiserte vaner, og lære nye mer hensiktsmessige vaner i stedet

Prisen er fra 1 oktober -16 kr 750.- pr time, 1500.- totalt.

 

 

 

 

>