Drømmekunden min

by Karin in Uncategorized
januar 6, 2018

Drømmekunden

  • Fant et gammelt innlegg som jeg har lyst til å dele fra den gang jeg tok helsecoach utdannelsen.  Det er absolutt relevant i dag også.
  • Når du  skal gjøre større endringer trenger du gjerne å bruke litt tid.  Hjemmeleksene skal gjøres, og stoffet integreres.   

For en stund siden skrev jeg om drømmekunden min. Litt senere trengte jeg testkunder til et 12 ukers coachingprogram, og det tok ikke lang tid før plassene var bestatt.
Det har vært noen flotte måneder, med mye læring for oss alle.
Coachingprogrammet som er utviklet av Hjerteakademiet, viser seg å passe for de fleste som ønsker en endring i livet sitt. Og jeg kjenner jeg er kjempestolt av hvordan deltagerne har brettet opp armene og jobbet med seg sjøl.
I går fikk jeg referanse av selveste «drømmekunden», og det er med glede og stolthet (på begges vegne) jeg deler et utdrag av denne 

«Å være med på dette har gitt meg masse erfaringer om meg selv på både godt og vondt. Jeg har fått mange verktøy og erfaringer som gjør at jeg kan LEVE og ikke bare overleve.
Jeg synes utviklingen min har vært enorm fra første gang jeg gikk inn døra her og fram til nå, og jeg er så glad for at jeg valgte å bli med på dette her 
Og tusen takk for at det er akkurat du som har coachet meg gjennom dette her, du forstår meg på måter som ingen andre gjør, og du har hjulpet meg til å forstå meg selv. Du er ærlig og forståelsesfull, men mest av alt så er jeg glad for evnen din til å møte meg der humøret og psyken min er fra gang til gang.
Dette opplegget har passet meg som hånd i hanske, da det alltid har vært god gjennomgang om hva som er bra og mindre bra.
Jeg vil anbefale andre dette, fordi man lærer utrolig mye om seg selv… «

Er det noe rart jeg er glad i jobben min ? 

>