Helsecoaching

Behandling for både kropp & sjel

Har du vondt i kroppen?  Mangler du energi og er alt et ork?

For når du kjenner etter er alle musklene i helspenn - og det har de kanskje vært en stund også?

Joda, du har hørt det hundre ganger...  Helsa kommer først, ikke sant?

Men du "skal bare" først...  Du holder på.... Gir deg ikke... Helt til en dag...

 Akkurat DEN dagen blei det for mye. Tårene presser på bare du tenker på det.  Skal du virkelig gi etter?  Tillate deg å kjenne etter?


Ofte kan det føles sånn - det er bare et stort følelseskaos - du  tar deg  sammen - holder på - føler deg litt som en trykkoker, der du er redd at følelseslokket skal fyke av når som helst

Dårlig samvittighet for dine nærmeste.... føler deg mislykka... klarer ikke glede deg over det som før gjorde deg glad 

og oppå skuldra di sitter din værste fiende - din indre kritiker som ALDRI blir fornøyd !


Har du tenkt over at muskler og følelser henger litt sammen?  At vi automatisk spenner musklene når vi er stressa, lei oss, redd...

Og hvis dette varer over tid, får vi fysiske plager, ikke sant?

Veit du hva?  Følelser er ikke farlig - det er en tilstand...  Det er undertrykte følelser som er farlig - det er dette som gjør at du bruker all energi på å holde de nede - til slutt er alt et ork..  Er det ikke?


Derfor starter jeg ofte med følelsene når du kommer til meg.  Det er mye enklere å tenke klart når du ikke er full av følelser.

Har du hørt om tapping?  Eller tft?   Det er en behandlingsform som jeg bruker nettopp ved følelsesubehag, og også ubehag  i kroppen   Alt vi opplever lagres på tankefeltet vårt , også følelser hvis vi ikke lar de få lov å " komme ut"..

Jeg lærer deg å bruke denne metoden, slik at du sjøl kan føle at du har kontroll seinere i livet ditt.  For det kommer som regel på noe, gjør det ikke?

Når vi har jobba med følelsene, kan vi begynne å se framover og sette mål.  Hvor vil du ?  Hva trenger du å lære på veien dit?

Du er vant til å klare deg sjøl sier du ?  Ja, det var jeg også - jeg tok meg sammen slik at ingen skulle se at det ikke var så bra på "innsida"  Det blei jo forventa av meg, og jeg forventa det sjøl også - jeg skulle fixe ALT.

Man blir sliten av å fixe alt !

Så, derfor lærte jeg verktøy, jeg øvde på å ta imot hjelp iblant, og veit du hva ?  Det går BRA 🙂


Hvordan er det med deg ? Er du klar ? 

Har du ikke tid sier du ? Veit du hva ? Det er ikke noe problem.

Om du vil kan vi jobbe på Skype eller Zoom, så slipper du å reise hjemmefra.  

Uansett - velkommen skal du være 🙂