Om Karin

modelday 1vistaprint

 

 

Hei, jeg er Karin

Er du av den utålmodige typen?  Den som når du først har bestemt deg, gjerne skulle hatt fixa det i går?

Jeg er …   «Jammen, du er da så tålmodig «, kan mange si.   Ja, jeg er tålmodig med andre – men med meg sjøl ?  Ikke veldig..

Mange ganger lever vi som om vi takler det meste, klarer det meste, er sterke…  Det skaper forventniger.  Jeg har ofte tenkt at jeg er min egen  værste fiende.  

Det er faktisk MINE forventninger om MEG som er størst..  Har du det sånn iblant?

Ja, vi kan få kvikk fix, men holder det i lengda?  Blir det ikke litt sånn som å gå med de samme skoa ( de som ga deg det store gnagsåret), og bare sette på et plaster ?  Det hjelper en stund, men årsaken til gnagsåret er jo ikke borte, er det vel?

Sånn er det med oss noen ganger også, når vi trenger å gjøre endringer i livet vårt.  Det er ikke alltid det bare hjelper å få satt på et plaster..

Jeg har heldigvis skjønt, at om jeg skal endre noe som er INNI meg, kvitte meg med noen gamle mønstre, som enten har gått ut på dato, eller ikke gavner meg lenger.. da trenger jeg TID.  

Alt vi ikke har gjort før trenger vi nemlig å øve på.  

Kunne du tenke deg en enklere hverdag der du har mer oversikt, veit hvor grensene dine går, og klarer å skape litt rom for deg sjøl ?

Jeg jobber som helsecoach, og med over tjue år i bransjen ha jeg erfart at stresset og krava bare øker.  Det er mange utslitte sjeler rundt omkring, som går på akkord med seg sjøl dag etter dag etter dag..  Til slutt sier det bare stopp, og kroppen orker ikke mer. 

Opp igjennom årene har jeg derfor lært mange terapiformer, slik at både kropp og sjel kan få litt påfyll.  Det å føle at man er bra nok, og har verktøy til å håndtere hverdagen med gjør at livet kan bli litt enklere.  Så slipper man kanskje å komme så langt at både kropp og sinn sier stopp.  Noen ganger kan det være bare å få et lite pusterom, kjenne på litt velvære og få sortert tankene litt?

Derfor blander jeg ofte de forskjellige terapiformene, slik at både kropp og sinn får påfyll. 

Jeg er sertifisert psykoterapeut innen Tankefelt teknikk, refleksolog, bruker forskjellige typer akupunktur, bio resonanse, massasje og jeg har vært elev og hjelpelærer ved Agape Instituttet der jeg lærte reading for å nevne noe.  I 2016 tok jeg Helsecoach utdanning ved Hjerteakademiet.

Jeg er medlem av  Norges Landsforbund av Homøopraktikere, og registrert i Alternativ registeret i Brønnøysund. 

Vi er både kropp og sjel, og kan ikke alltid behandle dette hver for seg.