Tilbakemeldinger fra kunder

 • Tusen takk for at jeg har fått være med på dette coachingprogrammet.Å være med på dette har gitt meg masse erfaringer om meg selv på både godt og vondt. Jeg har fått mange verktøy og erfaringer som gjør at jeg kan LEVE og ikke bare overleve.
  Jeg synes utviklingen min har vært enorm fra første gang jeg gikk inn døra her og fram til nå, og jeg er så glad for at jeg valgte å bli med på dette her :-)
  Og tusen takk for at det er akkurat du som har coachet meg gjennom dette her, du forstår meg på måter som ingen andre gjør, og du har hjulpet meg til å forstå meg selv. Du er ærlig og forståelsesfull, men mest av alt så er jeg glad for evnen din til å møte meg der humøret og psyken min er fra gang til gang.
  Dette opplegget har passet meg som hånd i hanske, da det alltid har vært god gjennomgang om hva som er bra og mindre bra.
  Jeg vil anbefale andre dette, fordi man lærer utrolig mye om seg selv. Verktøyene man får er enkle og konkrete, og de hjelper i hvert fall meg mye i hverdagen "

  - Drømmekunden
 • Ved å være med på Hjerteakademiets Coachingprogram hos Karin klarer jeg å se mer av det positive jeg gjør, og hva jeg faktisk klarer. Dette gjør også at jeg får en større tro på at jeg faktisk klarer, og har samtidig verktøy jeg kan bruke framover.
  Jeg har fått større kontroll på tankene og tankekaoset, og økt indre ro i flere settinger. Det har i tillegg gitt større glede og ønske om å spise mer sunt og balansert.
  Jeg vil anbefale coachingprogrammet fordi det utfordrer deg på mange områder, samtidig som du får god støtte og hjelp. Det å praktisere over tid, gjør det til en reise i muligheter.
  Karin oppleves som veldig imøtekommende på en naturlig og god måte. Hun viser stor respekt og forståelse for meg og det eg sier på en oppriktig, ærlig og direkte måte som oppleves trygt og godt.

  - Ronny
 • Da er jeg ferdig med et 12 uker langt coaching program fra Hjerteakademiet hos Karin. Det har vært 12 lærerike, spennende uker med mange aha opplevelser, MYE egenutvikling og veldig mange gode verktøy å ta med seg videre i livet. Jeg har fått snudd holdninger,endret synet på meg selv, lært grensesetting, gode pusteøvelser selvrespekt og egenkjærlighet og mye mye mer. Jeg har blitt fulgt opp og fått MYE lærdom om det å takle hverdagen med alle utfordringer, gleder og sorger. Etter dette kurset står jeg mye bedre rustet til å stå i hverdagen, jeg møter mennesker med nye øyne og ikke minst møter jeg meg selv med nye øyne, tanker og følelser. Tusen takk Karin for at jeg fikk være med på dette og takk for at jeg nå har fått sekken FULL av gode, nyttige verktøy som jeg skal bruke livet ut. Hvis du søker etter svar, har ting i livet du trenger å jobbe med for å forstå deg selv, har lav selvfølelse, føler deg utbrent og kanskje utnyttet eller hvis du trenger noen nye verktøy for å styrke deg selv og stå støtt i dine meninger og avgjørelser, eller hvis kropp og sjel har glemt hvem du er og hva du står for, så vil jeg på det sterkeste anbefale å ringe Karin å bli med på dette flotte coaching programmet. Takk for profesjonell behandling, respekt og alle tilbakemeldinger Karin. Jeg ønsket utvikling og forandring i livet og det har jeg virkelig fått. Det krevde endel av meg selv, men ønsker man forandring så må man jobbe for det. Det har jeg gjort og jeg har fått en ny hverdag med hjelp av coaching programmet, Karin og meg selv. Takk for meg, kommer til å savne timene med påfyll for kropp og sjel, men nå er vegen videre lagt og resten er opp til meg? Dette er absolutt noe jeg vil anbefale videre ?

  - Siv Yngvil A Finnerud
 • Stor takk til Karin for resultatet etter "Sukkersug behandling"

  - Pål Gustav Vinnord
 • Herlig avslappende atmosfære, og veldig spennende behandling, helt tilpasset behov!
  Med Karins innsikt og kunnskap, blir behandlingen hos henne en spennende reise i seg selv samtidig. Gleder meg til fortsettelsen!

  - Eva Enderud Larsen
 • I min hverdag arbeider jeg for og med andre mennesker hele dagen. Jobben er givende og krevende og jeg var lenge på utkikk etter et sted hvor jeg kunne få lade batteriene og få full overhaling. Siste året har jeg fått Bio balansering av Karin flere ganger og merker et "løft" av tankesett og at alt går lettere. Har avsluttet hvert besøk med Hydromasasje og kroppen kjennes revitalisert. Solumsmoen Helse og vellvære er gull verdt for påfyll, rekreasjon og gode innspill. Anbefales på det varmeste!

  - Hågen Haug RønningenVeileder, kurs og foredragsholder
 • Referanse foredrag
  «Motivasjon, Engasjement og kommunikasjon på arbeidsplassen»
  Buskerud Næringshage hadde gleden av å høre Karin Solumsmoen holde et foredrag for oss om Motivasjon, engasjement og kommunikasjon på arbeidsplassen. Karin holdt et times langt foredrag bygget på hennes egen erfaring omkring enkelt mennesket og hvordan hver enkelt av oss påvirker vår egen arbeidsdagen. Gruppen som deltok var næringsdrivende for små og mellomstore bedrifter i Sigdal.
  Vi er veldig fornøy med hvordan Karin tolket problemstillingene. Foredraget hadde en god balanse mellom teori og praktiske eksempler, som gjorde at vi lett kunne gjenkjenne de ulike problemstillingene i våre egne erfaringer. Hun kom med mange gode innspill hvordan hver enkelt av oss kan ta tak i vår egen bevisstgjøring omkring teamene og bruke dette. Veldig nyttig og konkret for mange av oss som deltok.
  Noen av kommentarene vi har mottatt etter kurset er:
  «Flott med et personlig preg på tema»
  «Interessant å tenke på sitt eget livshjul og hvordan det påvirker meg»
  «Mange gode innspill som alle bør være mer bevisst på»
  Kristinn Hegg Daglig Leder Buskerud Næringshage

  - Buskerud Næringshage
 • Tusen takk for bra sukkersugbehandling Karin! :-D :-D
  Ikke hatt lyst på godterier eller Pepsi Max siden 13.mai!!!
  Veldig godt å slippe dette.

  - Annette Halstenrud
 • Anbefales på det varmeste! I det du kommer inn døra i Hønsehuset, så kjenner du roen senke seg og skuldrene faller ned. Har prøvd mange av Karins tjenester med hell. Akkurat nå prøver jeg sukkersugbehandingen, og allerede etter 1 time er suget borte! Fantastisk og utrolig spennende! Vel verdt en kjøretur på 40 minutter hver vei! Og Karin er jo bare super da!

  - Torill Evenrud Berg
 • Fantastisk behandling som alltid. Hydro massasje var spennende. Gleder meg allerede til neste fredag! Du er dyktig Karin med det du holder på meg

  - Lene Kristin Evju Løvstad
 • Hei :-)
  Jeg var så heldig å få prøve noe ganske så utrolig :-) Har hatt et meget stort behov for å putte i meg alt for mye søtsaker og brus. Har prøvd mange ulike tilnærminger på problemet, uten særlig hell :-( Men etter 1 time hos Karin ( behandling) mot sukkersug var jaggumeg suget borte, rart men sant :-D Følelsen er super, føler at jeg ikke trenger det lenger.

  Hadde en oppfølgingstime denne uka, dette har jeg trua på :-) Superhappy !!!! Så tuuuuuusen takk Karin :-D :-D

  - Linn Østenengen
 • Gode nyheter fra oss sjokomane og brusavhengige. Karin hos Solumsmoen helse & velvære kan hjelpe med en meget effektiv behandlingsmetode. To timer med en ukes mellomrom og hun har snudd hele tankemønsteret.
  I over 45 år har jeg tyllet i meg godteri og brus, når jeg får lyst på noe ekstra vil kroppen ha frukt, grønt og vann "helt utrolig" bra for både kropp og lommebok.
  Så tusen, tusen takk Karin !

  - Birgit
 • I Hønsehuset hos Karin Solumsmoen kan du virkelig senke skuldrene og finne roen. Hun veileder deg med sine kloke ord og sitt lune vesen slik at du finner de verktøyene du trenger for å løse opp i indre blokkeringer, spenninger, søvnvansker m.m.
  Og det beste av alt er at hun brenner oppriktig for det hun driver med, og hun gir seg ikke før du er på rett vei

  - Toril
 • Jeg er like ovverrasket hver gang over hvor mye bra som er mulig å få inn i et kort dags program hos Karin Solumsmoen på Solumsmoen Helse og Velvære.
  Hvordan ville det være med en dag med
  - e- Lybra Bioresonans for å justere trossystemer, rette opp intoleranser og annet gruff
  - Hypnoterapi ift f eks Sukker sug... (rask endring)
  - Konstellasjoner og veiledning for dypere arbeide
  - Avslutte m Hydro Massage (fsntastisk vannseng) for raskere og dypere integrering.

  Eller som Lisbeth Mikalsen her som benytter seg av en wrapping for å rense ut og gå inn flere cm. Jeg hørte hva du reklamerte m Karin! Det er et utpreget Dame/Kvinne Mekka du har skapt på Solumsmoen, og perfekt for de som virkelig vil unne seg masse godt i tillegg til effektiv læring.
  Jeg nøyer meg m bioresonans, Aqua Detox og Hydro Massage etter endt jobb, he he.. Førstnevnte gjorde at jeg opplevde verden som mer vennlig, og det kom over natta. Helt merkelig hvor effektivt det var å justere trossystemer...

  - Hågen Haugrønningen
 • Denne uken har jeg opplevd stor forandring vedrørende energi nivået mitt. Nesten ikke spist sukker, heller valgt sunnere alternativer. Positivt overrasket og utrolig fornøyd med resultatet av sukkersug behandlingen.

  - Vanja Sommerstad
 • Tusen takk til deg Karin,❤ har hatt vond nakke i flere år, men etter at jeg fikk kinesiotaping i går, våknet jeg til en smertefri nakke i dag, utrolig godt. Anbefales å prøve ❤👍

  - Olga Marie Røed